Szervezetpszichológia és Személyfejlesztés

A Human Menu egy professzionális, vezetési tanácsadókat összefogó, az üzleti stratégiából kiindulva a szervezet elvárásaival harmonizáló, emberi erofőrrás fejlesztésre fókuszáló szakmai közösség.


Missziónk
Munkánk célja az üzleti stratégia, a szervezet, a munkafolyamatok, a javadalmazás és az emberi tényező összehangolása és módszertani támogatása, annak érdekében, hogy az Önök cége elérje kitűzött teljesítménycéljait, élvezhesse a kollégáitól elvárt tudás és viselkedés előnyeit, megtapasztalja a jól működő és átlátható szervezeti kultúra hasznát - megvalósítva üzleti céljait.

Menü

Üzleti stratégia
Szakmai workshop keretében a stratégia kidolgozása és kommunikálása a szervezet különböző szintjein.

Szervezeti és munkafolyamatok
Az üzleti stratégiát szolgáló munkaköri rendszer kialakítása, a felelősségi és döntési jogkörök azonosítása.

Javadalmazás
Adott gazdasági környezetben az üzleti célt leginkább szolgáló javadalmazási rendszer kialakítása, bevezetése és kommunikációja.

Emberi tényező
Közreműködés a munkába való bevonódás, energizáltság és motiváció, valamint a szervezettel való azonosulás optimális szintjének elérésében csoportos és egyéni fejlesztések formájában.

Módszertan
Assessment Centre, Development Centre, pszichológiai tesztek és alkalmasságvizsgálat, ACC mátrix, TRS, pozitív pszichológiai háttér, munkakörelemzés, job pricing.

cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Duna Tower irodaház 15/B) telefon: +36 30 815 2486; +36 20 262 8915 e-mail: info@humanmenu.hu

Készítette: Hegedüs Lívia 2010