Szervezetpszichológia és Személyfejlesztés

Egyedi tapasztalat:
A Human Menu szervezetpszichológusai és közgazdász tanácsadói széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a szervezeti diagnosztika és a javadalmazás-menedzsment terén is, aminek köszönhetően munkavállalói programjainkat –vezetői és beosztotti szinteken egyaránt- a vállalat stratégiai céljaihoz, a működési folyamatokhoz és a HR rendszerekhez illesztjük.

Átfogó szolgáltatási portfolió:
Magyarországon egyedülálló módon egy szolgáltatón keresztül valósítható meg mind a szervezet, mind a munkavállalók támogatása. Vállalati HR, stratégiai menedzsment tanácsadási, szervezetfejlesztési és coaching tapasztalatunk egyedi ötvözetével széles spektrumon támogatjuk partnereinket.

Választási lehetőség:
120 szakértőre épülő csapatunk széleskörű, specializált tapasztalattal rendelkezik, így partnereink szabadon alakíthatják ki a számukra legideálisabb tanácsadói csoport összetételét a vállalatok és a munkavállalók élethelyzetének megfelelően.

Minőségi megoldások:
Alapelvünk a maximális szinergia elérése és hatékonyságra törekvés. Fenntartható rendszereket és ennek megvalósítására könnyen használható eszközöket tervezünk.


Vállalatoknak:

cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Duna Tower irodaház 15/B) telefon: +36 30 815 2486; +36 20 262 8915 e-mail: info@humanmenu.hu

Készítette: Hegedüs Lívia 2010