Szervezetpszichológia és Személyfejlesztés

2013. 06. 12.

Élet és Vezetés Édesanyaként – konferencia

Részletes program >>

Jelentkezés >>

Anya és elismert vezető egyben – rendezvény nőkről nőknek!
Anyák napjához kapcsolódik, de azon is túlmutat és a mindennapi női kihívásainkról és eredményeinkről szól ez a konferencia június 12-én – nőkről nőknek. A rendezvény 3 témát jár körbe sikeres és tapasztalt nők szemszögéből:

 • Anya szerepek,
 • Nőnek maradni,
 • Munka és Magánélet egyensúly,

és bemutat olyan Civil szervezeteket, akik a női sorsok alakulásánál ott állnak az édesanyák, nők mögött, támogatásukról biztosítva őket a legnehezebb, kihívást jelentő élethelyzetekben.

Minden olyan családbarát vállalatot és vállalati vezetőt várunk, aki elkötelezett a társadalmi felelősség vállalás, ezen belül a női munkavállalók helyzetének képviselete iránt, és kifejezné ezt az elhivatottságát mind munkavállalói, mind pedig egy nagyobb nyilvánosság felé. A konferencián való részvétel biztosításával, Ön, mint coaching szemléletű vezető, különleges, eddig még keveset által adott, valódi motiváló erővel bíró juttatást adhat női vezetőtársainak, munkavállalóinak, különösen a kiválóan teljesítő édesanyáknak. Női vezetőként pedig példát mutat annak a sok erőfeszítésnek az elismerésében, amelyet Ön és kollégái nap, mint nap tesznek.

Nagy AnnaCsupán annyit kell tennie, hogy vásárlási utalvány beszerzése helyett delegál 3 kollégát a Nagy Anna, az Erzsébet Program szóvivőjének védnökségével, Magyarország legnagyobb munkáltatói közül többek által támogatott "Élet és Vezetés Édesanyaként Konferenciára". A panelbeszélgetésekben a résztvevők megismerkedhetnek családbarát munkahelyek legjobb gyakorlataival, édesanyákat és családokat támogató civil szervezetekkel, és találkozhat az édesanya- női- vezetői szerepeket sikeresen menedzselő emberekkel, közismert személyiségekkel.

Vendégeink ismert nők és szakemberek:

 • Thomán Szabina modell
 • Goda Krisztina filmrendező
 • Szilas Rita stylist
 • Bátor Tábor
 • Common Purpose
 • Gyermeküket Egyedül Nevelő Szülők Alapítványa
 • GE Hungary best practice
 • TESCO best practice és még sokan mások...

Időpont: 2013. június 12. 14:00-17:00
Helyszín: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. (Magyar Posta székház)

A konferencián való részvétel díja 24.500 Ft + Áfa/fő,
az OHE Tagvállalatok számára minden 3 munkavállalói részvétel díjáért 4 fő regisztrálhat.

Győri IldikóKapcsolat és további információ:
Győri Ildikó
ildiko.gyori@humanmenu.hu
+36 / 70 774 - 5868

 

 


2012. 11. 29.

Fenntartható vállalati siker programunk

ppt_icon

Napjaink gazdasági környezetében egyre kritikusabbá vált a fenntartható üzleti siker biztosítása, aminek eléréséhez egyre komplexebb feltételrendszernek való megfelelés és rendkívüli tudatosság szükséges. Elengedhetetlen követelmény a szervezeti működés, a vezetői gondolkodásmód és a vállalati kultúra összhangjának megteremtése, amelyek együttesen a vállalati stratégia megvalósításának optimális közegét biztosíthatják.
A szervezeti sikeresség azonban nem képzelhető el a benne dolgozók motiváltsága és személyes céljaiknak a szervezeti irányokhoz való illeszkedése nélkül sem. Egyre nyilvánvalóbbá vált az elmúlt években az is, hogy a munkatársak mentális és lelki egészsége sem elhanyagolható tényező a fenntartható szervezeti sikeresség szempontjából.

Bővebben>>


2011. 06. 22.

Fejlesztési programjaink

ppt_icon


2011. 04. 21.

TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

Csatlakozz Te is Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciójához 2011. május 21-én!
„TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” mottóval a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködve nagyszabású hulladékgyűjtő akciót szervez, mely során reméljük, megmozdul az egész ország, hogy együttes erõvel tisztítsuk meg hazánkat.

Bővebben>>


2011. 03. 11.

Szép kertben ép lélek

A LifeGarden az a hely, ahol a lelki egészségé és a személyiség-fejlődésé a főszerep, olyan formában, hogy összehozza azokat, akiknek segítségre van szükségük vagy fejlődni, változni szeretnének, és azokat a szakembereket, akik ebben magas szinten segíteni tudnak.
A LifeGarden olyan regisztrált szakembereket gyűjt össze, akik megfelelő tudással, felelősséggel és szakmai háttérrel rendelkeznek: pszichológusok, logopédusok, pszichiáterek, kineziológusok, coachok és trénerek.

A LifeGarden az Ön szemszögből nézi a világot, így az számít, hogy ki tud Önnek segíteni, nem az, hogy tisztában van-e problémája, betegsége vagy igénye pontos meghatározásával vagy az egyes segítő szakmák közötti módszertani különbségekkel.

Ha az adottságaira úgy tekintünk, mint egy magra, a környezetére pedig úgy, mint a magot kinevelő talajra, akkor a LifeGarden hozzáadott értéke az a személyre szabott gondoskodás és ápolás, ami megadja Önnek egy kiteljesedett, boldog élet esélyét.

Bővebben>>

cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Duna Tower irodaház 15/B) telefon: +36 30 815 2486; +36 20 262 8915 e-mail: info@humanmenu.hu

Készítette: Hegedüs Lívia 2010